• Kabar

    04 Oktober 2018

    Sajak Milangkala kanggo Aa ti Si CInta


    Wilujeng tepang taun, A Emil sayang...

    mugi panceg weweg ngadeg
    inspiratif kukuh pengkuh
    dipikahéman sadaya
    kénging asih balaréa

    teuneung ludeung nyorang jalan
    dina teu kendat bajoang
    kanggo ieu kulawarga
    pikeun bangsa tur nagara

    mugia dina luméngkah
    ditangtayungan Mantenna
    taya anu sia-sia
    kénging hasil paripurna

    barokalloh fi umrika
    love you full as always téa
    ogé moal hilap nyebat:
    salam sixpack salawasna!

    Apresiasi

    Inspirasi

    Media